linux-mips
[Top] [All Lists]

Re: 24K malta

To: Ralf Baechle <ralf@linux-mips.org>
Subject: Re: 24K malta
From: Greg Weeks <greg.weeks@timesys.com>
Date: Wed, 10 Aug 2005 11:14:07 -0400
Cc: linux-mips@linux-mips.org
In-reply-to: <20050810150934.GF2840@linux-mips.org>
Original-recipient: rfc822;linux-mips@linux-mips.org
References: <42FA03D4.5060400@timesys.com> <20050810140243.GD2840@linux-mips.org> <42FA0B9E.4030900@timesys.com> <42FA1311.4060903@timesys.com> <20050810144947.GE2840@linux-mips.org> <42FA1698.2060104@timesys.com> <20050810150934.GF2840@linux-mips.org>
Sender: linux-mips-bounce@linux-mips.org
User-agent: Mozilla Thunderbird 1.0.6 (X11/20050716)
Ralf Baechle wrote:

On Wed, Aug 10, 2005 at 11:00:40AM -0400, Greg Weeks wrote:

Now I get this:

AS      arch/mips/kernel/r4k_switch.o
CC      arch/mips/kernel/vpe.o
{standard input}: Assembler messages:
{standard input}:1329: Error: unrecognized opcode `mftc0 $7,$2,4'
{standard input}:1333: Error: unrecognized opcode `mftc0 $6,$2,1'

You have CONFIG_MT enabled but your binutils don't support these new
instructions yet.  Since you're using 4K and 24K CPUs only ATM I think
you should simply disable CONFIG_MT for now.

Just turning off the vpe loading support got me past this one. I don't think I have CONFIG_MT set.

[gweeks@tanith linux-8-10-05]$ grep CONFIG_MT .config
# CONFIG_MTD is not set
[gweeks@tanith linux-8-10-05]$ cd arch/mips/configs/
[gweeks@tanith configs]$ grep CONFIG_MT malta_defconfig
# CONFIG_MTD is not set
[gweeks@tanith configs]$

Greg Weeks

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>