linux-mips
[Top] [All Lists]

Re: Message while mounting NFS

To: Honza Pazdziora <adelton@informatics.muni.cz>
Subject: Re: Message while mounting NFS
From: Alex deVries <adevries@engsoc.carleton.ca>
Date: Fri, 17 Jul 1998 13:13:03 -0400 (EDT)
Cc: dliu@npiww.com, linux@cthulhu.engr.sgi.com
In-reply-to: <199807170750.JAA25556@aisa.fi.muni.cz>
Sender: owner-linux@cthulhu.engr.sgi.com
I'll create appropriate updates to fix this.  That should be a piece of
cake.

- Alex

-- 
Alex deVries, puffin on LinuxNet.
http://www.engsoc.carleton.ca/~adevries/ .



On Fri, 17 Jul 1998, Honza Pazdziora wrote:

> Date: Fri, 17 Jul 1998 09:50:24 +0200 (MET DST)
> From: Honza Pazdziora <adelton@informatics.muni.cz>
> To: Alex deVries <adevries@engsoc.carleton.ca>
> Cc: dliu@npiww.com, adelton@informatics.muni.cz,
>     linux@cthulhu.engr.sgi.com
> Subject: Re: Message while mounting NFS
> 
> > 
> > On Thu, 16 Jul 1998, Dong Liu wrote:
> > > I think this is a bug of red hat system (BTW, where I can send them this 
> > > bug
> > > report?), portmapper is started after nfsfs, it should be started before
> > > nfsfs.
> > 
> > Does starting portmapper before nfsfs actually work for you?  I still had
> 
> Thanks to all. Yes, installing portmap-4.0-11.mipseb.rpm and moving
> S40portmap do S14portmap fixes the problem.
> 
> ------------------------------------------------------------------------
>  Honza Pazdziora | adelton@fi.muni.cz | http://www.fi.muni.cz/~adelton/
>                    I can take or leave it if I please
> ------------------------------------------------------------------------
> 


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>