linux-mips-fnet
[Top] [All Lists]

Re: root fs...

To: linux-mips@fnet.fr
Subject: Re: root fs...
From: K.H.C.vanHouten@research.kpn.com (Karel van Houten)
Date: Fri, 22 Jan 1999 19:15:57 +0100 (MET)
Cc: K.H.C.vanHouten@research.kpn.com (Houten K.H.C. van )
In-reply-to: <XFMail.990122185336.Harald.Koerfgen@home.ivm.de>
Hi All,

Harald wrote:
> 
> On 22-Jan-99 Thomas Riemer wrote:
> > So I started up /usr/bin/inetd from rc.sysinit...
> > 
> > Connecting via telnet gets a connect...
> > 
> > It indicates that inetd recieved the connection and then immediatedly
> > disconnects...
> > 
> > A couple of hypotheses:
> > 1. spawning another process just isn't working....  
> >    (I don't really believe this one)
> > 2. inetd is broken 
> >    (I don't really believe this one)
> > 3. Allocating a pty somehow is failing...
> >    (I sort of but don't really believe this one.)
> > 
> > At the same time I never get a console login....
> > 
> > Any ideas?
> > 
> 
> Well, I don't know on what Karel's root image is based, maybe Karel can
> comment on that. Thomas' root-le-0.02 lacks /usr/sbin/tcpd and my DS showed
> the same symptoms. Building tcpd fixed that.

My root image has tcpd, and I can connect to the system with telnet or
rlogin by just booting to init 3.

Could it be that my gcc / binutils has generated R4xxx specific code?

-- 
Karel van Houten

----------------------------------------------------------
The box said "Requires Windows 95 or better."
I can't understand why it won't work on my Linux computer. 
----------------------------------------------------------

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>