linux-mips-fnet
[Top] [All Lists]

Re: Olli working, help?

To: linux-mips@fnet.fr
Subject: Re: Olli working, help?
From: Andreas Busse <andy@soft-n-hard.de>
Date: Wed, 25 Oct 1995 15:18:02 +0100
In-reply-to: <199510251349.OAA10699@infko.uni-koblenz.de>
Hi all,

 > 
 > it finally happened! I got my RAM for the Olli (only took 6 months Grrr).
 > Now to try and do something with it. Hmm, Ralf only left/put ancient
 > garbage into the crossdev account I gave him here. So I'll have to grab
 > stuff from an ftp site. No problem, already started. While I'm waiting
 > for it to get here, I thought I'd install NT to make sure the Olli is
 > working OK (alright, I admit I wanted to play around with it a bit too).
 > 

Can't believe it !!! ;->


 > Heres the problem: how do I get NT to boot? I have a system pool 3.5
 > server CD. Theres a mips directory on it. In there are 6 or so .exe
 > files. Of these only one, arcinst.exe, actually starts. The others
 > just give "bad image file" or similar. Am I missing a boot disk or
 > something here? I probably don't want to install NT anyway but I
 > hate it when things don't work :(
 > 
 > Hurry up ftp ...
 > 

I'm not sure, but you might need one of those setup disks.
What happens if you run arcinst.exe ?

Andy

-----------------------------------------------------------
Andreas Busse                      | andy@soft-n-hard.de
Soft N Hard GbR                    | Phone: +49 2636-970105
Im Hufen Boden 16, D-53498 Waldorf | Fax:   +49 2636-970106
-----------------------------------------------------------

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>