linux-mips-fnet
[Top] [All Lists]

Re: DECstation testing (was DECstation status)

To: linux-mips@fnet.fr
Subject: Re: DECstation testing (was DECstation status)
From: Ralf Baechle <ralf@waldorf-gmbh.de>
Date: Wed, 4 Oct 1995 19:11:57 +0100 (MET)
In-reply-to: <Pine.LNX.3.91.951004110256.23401A-100000@yakko.prilnari.com> from "Matt Messier" at Oct 4, 95 11:08:29 am
Hi Matt,

> On Wed, 4 Oct 1995, Dave Marks wrote:
> 
> > At 8:30 AM 1/1/70, Matt Messier wrote:
> > 
> >  * Does anybody out there with a DEC 3100 or 5000 have the ability to test
> >  * this stuff?  It is a little bit difficult for me at the moment because I
> > 
> > Matt, was anyone able to support your testing needs?
> 
> I broke down and tested the code myself.  Some of it works.  Some of it
> doesn't. :-)  The code that appears to work is my PC based mkboot program to
> stuff the boot loader image onto the device.  My boot loader doesn't work,
> but that appears to be a cross-compiler issue (i.e., compiler producing bad
> code in some form or another, but linking alright -- at least the ECOFF header
> is valid).
> 
> I'm not very well versed on cross compiling or the MIPS instruction set at
> all.  I honestly don't have any way of verifying that the compiled C code is
> valid.  Anybody have any suggestions here?
> 
> I've relocated the text segment to 0x80060000.  It dies at PC=0x80060014.

As Andy had already said this might be a cache problem..  I suggest to
post the command sequence you used to build your executable.  This
might already show the source of the trouble.


   Ralf

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>